KaLPan kuntsarijengi palasi torstai-iltana voittokantaan pääkaupunkiseudun kuntopesiksen kakkosdivarin ottelussa EMP:tä vastaan lukemin 10-3.

Viimekertaisen tappion jäljiltä KaLPa oli lähtenyt viilaamaan ulkopeliään ja erityisesti heittopeliään terävämpään uskoon. Ilmeisesi Koutsin heittotreenit olivat tehneet tehtävänsä sillä tänä iltana KaLPa ei lahjoittanut vastustajalle ainoatakaan juoksua ”oman käden kautta”.

IMG_4879

Edellisestä pelistä hieman muuttunut kokoonpano haki etenkin ulkokentällä ensimmäisessä vuorossa uomiaan, mutta asettui pelin edetessä kulkemaan sujuvasti kanavan keskivirtaa. Tästä todisteena ainoastaan kolme päästettyä juoksua.

Ulkopelissä koettiin alun jälkeen onnistumisia uusista pelipaikoista huolimatta. Eritoten käärmekeittoja keitellyt lukkari Murmeli Surama oli selvästi kyllästynyt etsimään punkkeja pelivetimistään viimeviikkoisten pallonhakureissujen jäljiltä, joten hän päätti olla palaamatta kotipesän takana villinä rehottavaan nokkospensaikkoon. Hän napsikin Koutsi Pyrrön polttolinjasta toimittamat laakapallot kunnialla räpyläänsä. Viikon profiilinnosto palkittiin #jaffamerkillä.

IMG_4878-1

Myös sisäpelissä onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Kärki pääsi hyvin kentälle ja tilannetta saatiin rakennettua tehokkaasti. Myös kotiutuslyönneissä oli asetukset mallillaan ja tilastomerkintöjä juoksujen valossa tehtaili useampikin pelaaja. Etenkin ilahduttavaa oli lyöntijärjestyksen jälkipään hyvät esitykset mailan varressa, mikä mahdollisti optimaaliset lyöntikierrokset koko joukkueen voimin.

Kaikinpuolin hyvä ja tasapainoinen esitys. Ilahduttavaa oli pelin nousujohteinen kehittyminen ottelun aikana niin ulkona kuin sisällä. Kertonee siitä, että kypärien sisällä liikkuu muutakin kuin hikikarpaloita.

Edellisessä pelissä vaikeuksia tuonut merkkipeli oli myös parantunut reilun viikon aikana. Toki José Heino nyt ottaa merkistä ja pelistä riippumatta omat pelinjohtajan kiintiöhäiriöintinsä edetessään pesien välillä, mutta ensimmäistä ykköstilannetta lukuunottamatta nekin onnistuttiin karsimaan minimiin.

IMG_4868


KaLPa-EMP, 10-3

1. Seniori Grönroos, 3k
2. Rajis Raappana, 2v
3. Koutsi, 2p
4. Mr. Burn, 1v
5. North Strike, 3v
6. Flamingo Wasenius, 2p
7. Toppari Natunen, S
8. Murmeli Surama, L
9. Liikkamaikka Vaittinen, 2k

10. Kärkkäri Metsämuuronen
11. Lenkkari Viinikanoja, (4 / 1v)
12. José Heino, (9 / 2k)

Pin It on Pinterest

Share This