KaLPan syyskierros starttasi häähumussa, uusien pelaajien piristämänä sekä kahden ottelun viikkotahdilla.

Kesän kääntyessä ehtoopuolelle KaLPa oli joutunut tekemään muutamia uusia pelaajahankintoja ja syyskierroksen ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin peräti kaksi KaLPa-paita-neitsyttä. Wedding weekistä vielä voiminaan keränneet Koutsi ja Kapu jättäytyivät suosiolla vinkkarin varteen sekä kannustusjoukkoihin, ja antoivat mielihyvin tilaa uusille tulokkaille Kikka Mikkoselle sekä Nujakka Väätäiselle.

Kikka ja Nujakka ekaa kertaa KaLPan paidoissa.

Peli maistui mansikalta

Peli starttasi hyvin perinteisesti, kun kapteenina kapteenin paikalla toiminut Kuiskaaja Kylä-Kause hävisi hutunkeiton ja passitti joukkuetoverinsa kaarelle. KaLPa lähti varoen tunnustelemaan lyöntipeliään ja saikin heti kättelyssä rakennettua palottoman ajolähdön, joka tyssäsi harmillisesti vastustajan kopparin räpylään nasahtaneeseen lyöntiin. Uusi pelinrakennus-yritys sen sijaan kantoi hedelmää ja kalpalainen toisensa perään kirmasi onnistuneesti koko kentän läpi. Tilille naputeltiin juoksu – jos toinenkin, eikä vastustaja kovista yrityksistään huolimatta onnistunut tasoittamaan tiliä.

Jaffamerkki maistui mansikalta Kuiskaajan suussa.

Toisessa vuoroparissa riemu repesi siinä kohdin, kun joukkueen velmuilija Kikka Mikkonen täräytti upeasti takaa läpi kunnarin arvoisesti. Hurjaakin hurjempi hurmos valtasi koko joukkueen ja loppupeli olikin täynnä onnistumisia sekä silkkaa juoksuilottelua. KaLpa pelasi yhden parhaista ulkopeleistään ikinä koskaan ja eritoten Kuiskaaja Kylä-Kause onnistui polttelemaan vastustajan etenijöitä tasaisen tappavaan tahtiin.

Vinkkarin heilutteluun keskittynyt Koutsi Pyrrö myhäili myös tyytyväisenä partaansa, kun merkkivirheitäkään ei näkynyt eikä kuulunut! KaLPa vei voiton vastustajasta loistavin lukemin 11-1 ja avasi syyskauden täydet pisteet taskussa.

Marjoja, marjoja!

 

Pin It on Pinterest

Share This