Käpylän kuuma ja painostava sää saatteli kalpalaiset toista kertaa saman viikon aikana kiilaan.

Edeltävänä viikonloppuna toisen sukunimen saanut kapteeni Flamingo Wasenius-Pyrrö yllätti sekä vastustajan että oman joukkueensa voittamalla hutunkeiton ja niin puolet joukkueesta sai kipittää uusille ulkopelipaikoilleen.

KaLPa sai nujerrettua kovalyöntisen vastustajan kentäntäyttö-yritykset väkevillä katkoilla ja älytön koppi toisensa perään. Tiistaina kenttää dominoinut Kuiskaaja Kylä-Kause sekä satalasissa takonut Tykki Hänninen jatkoivat samaa täydellisyyttä hipovaa peliään ja Sähäkkä Malinen sotki vastustajan peliä nostelemalla taitavasti taivaalle niin taktisia vääriä kuin kerrostalotolppiakin.

Häntäpäähän itsensä sijoittanut Flamingo Wasenius-Pyrrö sai ylimääräisiä sydämentykytyksiä joutuessaan aloittamaan peräti kaksi vuoroparia kärkenä, mutta onnistui ravaamaan mallikkaasti koko kentän ympäri tuoden imussaan kotipesään myös ison osan laumasta. KaLPan peli kulki trooppisessa ilmastossa kuin junan vessa konsanaan ja huolimatta uusista pelitonteista, jokainen pelaaja ylitti itsensä useammin kuin kerran.

Peli päättyi KaLPalle voitokkain lukemin 3-11 ja tyytyväisenä KaLPa nappasi plakkariinsa jo toiset voittopinnat saman viikon aikana. Jaffamerkin pokkasi KaLPan riveihin englanninvuosien jälkeen takaisin lennähtänyt Pelikaani Bäckman erinomaisilla etenemisillään. Ja erityismaininnan ansaitsee varanaisena kaarijokeriksi paikalle saapunut Kärkkäri Metsämuuronen, joka toimi mallikkaana huoltonaisena ja järjesteli tarvittaessa niin ihmiset kuin mailatkin särmikkääseen riviin.

Pin It on Pinterest

Share This