Potilas saapunut kentälle vartin yli kuusi. Huomannut heti kentälle saapuessa kireyttä mm. takareisissä ja olkapäissä – osalla jopa päässä. Eilen ollut huono päivä. Tänään parempi. Yrittänyt lämmitellä, mutta aiemmat pelit häirinnyt tekemistä. Hukannut myös tavaroitaan selittämättömällä tavalla.

Potilaalla aiemmin diagnosoitu vakava ykköspalovamma, jota hoidettu suullisesti ennen peliä ja pelin jälkeen. Oireet lievästi vähentyneet, mutta vaivaa edelleen jonkun verran. Havaittavissa jonkin verran ahdistuneisuutta, joka potilaan mukaan johtuu omista epäonnistumisista enemmän kuin toisten onnistumisista.

Ulos mennessään auttanut paljon vastustajaa pesänväleillä. Halunnut kovasti takaisin sisälle, mutta ei ole päässyt ennen kuin kentän laidalla seissyt seepra alkanut viheltämään. Tämä oli ahdistanut myös sisälle päästyä. Oli yrittänyt sisällä ollessaan juosta ympäri, mutta seepra oli alkanut taas viheltää. Tänään oli palanut monta kertaa myös kotipesään.

Potilas oli piristynyt erityisesti kentän laidalle saapuneista vieraista.

Hoitomuodoksi kipeytyneisiin lihaksiin suositellaan lepoa ainakin viikonlopun yli. Ahdistukseen voileipiä. Kehotettu seurailemaan tilannetta.

EMP-KaLPa, 7-5.


Kuvat tarjosi: Mr. Burn

Pin It on Pinterest

Share This