Hei Koutsi ja Kapu!

Miten teillä menee siellä Kreikan auringon alla? Ilmat lämpimät ja juomat viileät? Niin se pitääkin. Pikkasen on ikävä teitä, mutta lämmittää ajatus siitä että tekin saatte ansaitsemaanne lomaa niin KaLPasta kuin muusta arjesta. Teette jatkuvasti niin paljon tän homman eteen, että en oikeen ees osaa kuvailla miten paljon sitä mä, ja varmasti koko jengi arvostaa. Ilman teitä ei olis meitä. Aika deeppii hei, noni.

Pakko kuitenkin kertoo vähä pesisjuoruja; me pelailtiin tossa KaLPan kanssa just Kuntsarin tän syyskauden vika matsi Stadin Jymyä vastaan. Tää oli just se jengi, jolle keväällä hävittiin jonku tennarinmitan verran, joten lähettiin kyllä Käpylän tantereelle ihan tosi taisteluasenteella. Vt. joukkueenjohto oli sumplinut poikkeustilanteeseen sopivat kokoonpanot jotka käytiin vielä siinä läpi ennen lämmittelyjä, ja joku tais piirrellä poikkeuksellisen ulkopelipaikkansa sijoittumisia thigh-coachiinsakin. Kuiskaaja Kylä-Kause piti huolen, että kaikki tiesi varmasti mitä ollaan tekemässä, ja sen vasen(tai oikee)käsi Seniori Grönroos nyökkäli ja mutisi itsekseen repeatilla “Men don’t follow titles, they follow courage.”

Noh anyway. Varakapteenin paikalle ohjattu Mr. Burn Palo teki niinkuin on opetettu, ja antoi viimeisen otteen hutunkeitossa vastustajalle, ja päästiin sitten suoriltaan mailan varteen. Kaikki sai lyödä kerran, eli ihan kiva kierros! Ekan vuoroparin jälkeen oltiin vaan yhden juoksun verran tappiolla. Toisessa vuoroparissa tapahtui sitten jotain hassua, eikä tehtykään yhtään juoksua, mut vastustaja teki kuusi(6)! Mut kaikki sai taas lyödä, eli pidettiin peli reiluna.

Mut en tiiä miten se vuoropari noin meni, luulen et sillä oli jotain tekemistä esim. jonku ilmanpaineen tai jonku semmosen kanssa, ku niinku välillä vaan lähti ja välillä ei. Ja kun päästiin kolmatta kiekkaa lyömään, oli se ilmanpainekin sitten vihdoin meille suotuisa, ja Rajis Raappana täräytti niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin siistin vetäsyn ihan keskelle ihan tosi taakse, ja huokas vielä syvään lyöntinsä päälle niin, että se pallo vieri sen ainoon puun oksiston alle, ja vastustajat sai hakee sitä sieltä sitten kontaten. Rajis tietenkin aatteli että kun nyt on juoksemaan lähetty niin juostaan sitten kunnolla, ja vetäs sit samalla hengenvedolla ihan kolmospesälle asti.

Se oli muuten ajolähtötilanne, eli oliks tää nyt niinku se Pajatson tyhjennys? No oli mikä oli, se oli hienoo. Ei pidetty silti mitään läpsykierrosta sinne kolmoselle, koska aika harva oli ees ennen matsii juoksukunnossa, niin oli ihan hyvä säästää vielä voimia loppupeliin.

Se loppu ei nyt sit ookkaan sen suurempaa historiaa, aika tasasta oli. Joukkueenjohto kerto pelin jälkeen, että meiän taktiikkana oli että otetaan vaihtotilanteissa mahdolliset lyhyet pois ja pakotetaan lyöjien ottamaan riskiä lyömällä pitkiä. Kuulemma se onnistukin ihan hyvin ja hyvin vähän etenivät millään pikkulyönneillä. Samalla tulikin hyvin koppeja ja laittomia kun yrittivät kovaa ja voimalla. Emmä noista niin tajunnut, mut pidin puolestani sisävuorossa vaan taas huolen siitä, että kierros päättyy numeroon 9, eli muhun. Ettei tullu sitä epäreiluutta. Sai kaikki taas lyödä saman verran.  Enkä mä tiiä taas miten se peliaika määräyty, mut yhtäkkiä se sitten loppuikin. Loppuen lopuksi juoksut oli sitten 7-9 niille toisille. Eli hävittiin vähän. Jäihän se harmittamaan, mutta toisaalta sitten taas ens keväänä maistuu voitto paremmalle.

Sarjataulukon mukaan päästiin siis 2-divarin sijalle 4, mikä on toista kauttaan pelaavalle kuntopesisjengille must aika jees. Elämässä täytyy olla jotain mitä kohti mennä, joten oisko se sitten ens kaudella kolmen sijan kipuuminen, eli tahkoominen sarjan ykkösiks? Noh, onneksi tässä on vielä syksyä aika reenata! Kentällä nähään, meil on jo veto pystyssä kumpi teist on pronssisempi ja kumman nenä punasempi!

Terkuin, Toppari Natunen

Ps. Kaikki oli tosi hyvii, mut Rajis oli kyl paras. Ei päästäny lukkarinakaan yhtään ainutta vapaataipaleelle. Se saikin siitä Jaffa-merkin, tosi ansaitusti!

Pps. Saunaillasta voi tulla toooosi kostee jos se ykköspalo per bisse- sääntö on voimassa..

Pin It on Pinterest

Share This